Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g169g177kcal24.5g7.6g3.4g9.3g
Sipuli 73g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g282g70kcal3.7g11.8g0.6g0g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.8g0.1g0.4g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 8.4g60kcal0g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1098g696kcal60.8g51.4g22g21.8g
Valittu annoskoko549g348kcal30.4g25.7g11g10.9g
Annoskoko puolitettuna275g174kcal15.2g12.9g5.5g5.5g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740