Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus3.7g12kcal0.4g0g1.1g0g
Herne 94g65kcal4.7g8.8g0.4g2.9g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.7g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1098g485kcal36.4g17.6g28.4g5.8g
Valittu annoskoko549g243kcal18.2g8.8g14.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna275g121kcal9.1g4.4g7.1g1.5g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061