Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)90g121kcal18g0g5.4g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g38g94kcal5.2g1.3g7.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto23g63kcal4.3g0g4.9g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g187g77kcal2.6g15.2g0.6g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g112g73kcal1.8g16.9g0.1g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g94g141kcal1.5g3.3g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1098g1234kcal66.8g73.4g76.4g0g
Valittu annoskoko549g617kcal33.4g36.7g38.2g0g
Annoskoko puolitettuna275g309kcal16.7g18.4g19.1g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94267