Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 63g43kcal3.2g5.8g0.2g1.9g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 100g218kcal18.3g0g16.3g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1099g529kcal43.2g12.6g33g4.2g
Valittu annoskoko549g265kcal21.6g6.3g16.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna275g132kcal10.8g3.2g8.3g1.1g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.1g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401