Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Purjosipuli 88g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Kasvisliemikuutio 4.8g15kcal0.5g0.7g1.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 175g189kcal14.8g24.5g0.6g12.3g
Persilja 22g6kcal0.3g0.2g0g1.8g
Ruohosipuli 8.8g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1099g563kcal35.8g58.8g12.8g33.4g
Valittu annoskoko550g281kcal17.9g29.4g6.4g16.7g
Annoskoko puolitettuna275g141kcal9g14.7g3.2g8.4g
Arvot/100g100g51kcal3.3g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910