Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 289g52kcal1.6g7.2g1.2g2g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio18g40kcal1.5g4.8g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g109g306kcal20.8g0g24g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1099g836kcal47.8g24g57.6g4g
Valittu annoskoko550g418kcal23.9g12g28.8g2g
Annoskoko puolitettuna275g209kcal12g6g14.4g1g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965