Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1800g5769kcal481.9g0g430.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g225g234kcal17.8g36.7g1.3g4.5g
Sipuli (kuorittu)675g182kcal8.8g32.4g1.3g11.5g
Kookosöljy 100g45g399kcal0.4g0g44.6g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g2385g1216kcal33.4g178.9g26.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g68g51kcal5.1g6.4g0.3g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g225g68kcal2.2g13.5g2.2g6.7g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)68g51kcal0.7g10.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10980g15939kcal1100.6g557.4g1013.8g46.4g
Valittu annoskoko5490g7970kcal550.3g278.7g506.9g23.2g
Annoskoko puolitettuna2745g3985kcal275.2g139.4g253.5g11.6g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536