Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)1621g1070kcal243.1g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g38kcal2.8g5.9g0.2g0.7g
Chili paprika punainen101g41kcal2g9.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka225g25kcal2.5g2.5g0.5g2.3g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1801g414kcal25.2g61.2g7.2g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk68g26kcal1.1g5.1g0.1g3.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr45g126kcal3.6g4.3g10.8g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 59g16kcal1.8g0.6g0.5g0.9g
Valkopippuri 9g26kcal0.9g3.8g0.2g2.4g
Sitruunamehu, laimentamaton338g71kcal1g5.4g0g0.3g
Oliiviöljy 63g557kcal0g0g63g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10980g4939kcal573.8g217.4g188.6g29g
Valittu annoskoko5490g2469kcal286.9g108.7g94.3g14.5g
Annoskoko puolitettuna2745g1235kcal143.5g54.4g47.2g7.3g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107