Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 100g75kcal13.1g1.1g0.4g6.9g
Voi ingman200g1440kcal0g0g160g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g2080g6968kcal249.6g1372.8g49.9g170.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10984g24491kcal737.4g4299.8g445.6g427.8g
Valittu annoskoko5492g12246kcal368.7g2149.9g222.8g213.9g
Annoskoko puolitettuna2746g6123kcal184.4g1075g111.4g107g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565