Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia3200g4480kcal544g0g256g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)76g319kcal5.3g47.1g11.4g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g2000g600kcal20g120g4g0g
Rypsiöljy 216g1910kcal0g0g216g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10984g14619kcal1138.6g334.2g974.8g0g
Valittu annoskoko5492g7309kcal569.3g167.1g487.4g0g
Annoskoko puolitettuna2746g3655kcal284.7g83.6g243.7g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296435