Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g1440g3989kcal26.1g1079.6g2.2g96.5g
Saksanpähkinä 3200g21766kcal470.4g105.6g2086.7g508.8g
Kookoshiutale 560g3701kcal45.5g35.8g361.4g91.3g
Hunaja 240g793kcal1.2g193.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g32g117kcal1.1g25.5g1.1g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10986g60731kcal1088.6g2880.8g4902.8g1393.2g
Valittu annoskoko5493g30365kcal544.3g1440.4g2451.4g696.6g
Annoskoko puolitettuna2746g15183kcal272.2g720.2g1225.7g348.3g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742