Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g315g189kcal4.7g40.9g0.3g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g350g98kcal2.1g20.8g0.7g8.7g
Purjosipuli 350g80kcal6.3g8.4g0.7g7.3g
Kukkakaali 700g168kcal12.7g15.4g2.1g16.1g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Vesi3498g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g11g19kcal2g2.4g0.1g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen175g58kcal5.8g8.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10990g1276kcal69.8g202.2g8.2g73.2g
Valittu annoskoko5495g638kcal34.9g101.1g4.1g36.6g
Annoskoko puolitettuna2748g319kcal17.5g50.6g2.1g18.3g
Arvot/100g100g12kcal0.6g1.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86985