Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 638g486kcal12g98.9g1.3g6.4g
Lanttu 525g152kcal5.3g24.2g1.6g9.5g
Porkkana 405g133kcal2.5g22.5g0.8g10.3g
Purjosipuli 135g31kcal2.4g3.2g0.3g2.8g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 150g51kcal3.1g6.5g0.3g3.8g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Persilja 7.5g2.1kcal0.1g0.1g0g0.6g
Nakki, Atria A-lk kuoreton600g1321kcal67.2g15g114.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 3002g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10992g4533kcal191.2g345.4g252g68g
Valittu annoskoko5496g2267kcal95.6g172.7g126g34g
Annoskoko puolitettuna2748g1133kcal47.8g86.4g63g17g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320