Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 3000g882kcal16.8g159g6g57g
Atria sika-nauta jauheliha 23%1500g4050kcal255g0g345g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g24g89kcal3.1g14.9g1.7g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g270g2430kcal0g0g270g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10992g15449kcal579.4g438g1249.4g143.8g
Valittu annoskoko5496g7724kcal289.7g219g624.7g71.9g
Annoskoko puolitettuna2748g3862kcal144.9g109.5g312.4g36g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650