Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g2403g601kcal24g117.7g4.8g60.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1201g1994kcal228.2g0g120.1g0g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Tomaattimurska Eldorado1171g234kcal14.1g41g1.2g16.4g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g451g1306kcal148.7g5.9g76.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10992g8417kcal837g355.2g406.4g162.2g
Valittu annoskoko5496g4209kcal418.5g177.6g203.2g81.1g
Annoskoko puolitettuna2748g2104kcal209.3g88.8g101.6g40.6g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763