Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.7kcal0.1g1g0g0.4g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g5.8g23kcal0g5.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g300kcal5.8g38g13.4g2g
Valittu annoskoko55g150kcal2.9g19g6.7g1g
Annoskoko puolitettuna28g75kcal1.5g9.5g3.4g0.5g
Arvot/100g100g273kcal5.3g34.6g12.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257