Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 6.3g44kcal0g0g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Anjovis 3.4g8.7kcal1g0.3g0.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 4.2g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Purjosipuli10g2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Pizzajuusto, valio4.2g14kcal1g0g1.1g0g
Muna, annos 60g2.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g258kcal10g16.8g16.4g1.2g
Valittu annoskoko55g129kcal5g8.4g8.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g65kcal2.5g4.2g4.1g0.3g
Arvot/100g100g234kcal9.1g15.3g14.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831