Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore31g8.8kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.2g12kcal0.8g0g0.9g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g7.8g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%7.8g13kcal0.2g0.2g1.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.6g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g81kcal3.8g4.4g5.2g1.6g
Valittu annoskoko55g41kcal1.9g2.2g2.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna28g20kcal1g1.1g1.3g0.4g
Arvot/100g100g74kcal3.5g4g4.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727