Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)29g20kcal0.5g4.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Janssonfile (Abba), annos 100g4.4g6.1kcal0.4g0.6g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.4g15kcal0.1g0.1g1.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g15g8kcal0.4g0.9g0.3g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g102kcal2.8g12.6g4.2g0.2g
Valittu annoskoko55g51kcal1.4g6.3g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g26kcal0.7g3.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g92kcal2.5g11.4g3.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411