Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)5.6g11kcal0.7g1.3g0.3g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g19g28kcal3g0.7g1.5g0g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.4g0g0.4g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kalaliemi Maggie, annos 5g0.5g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruohosipuli, tuore4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Soijakastike 5.6g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g101kcal9.2g6.8g3.8g1g
Valittu annoskoko55g50kcal4.6g3.4g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g25kcal2.3g1.7g1g0.3g
Arvot/100g100g92kcal8.3g6.2g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234676