Maukas kanakeitto (karppaus)

Paista kana pannulla öljyssä.

Lisää kattilaan vettä ja suolaa, sekä soija.

Lisää valkosipuli kanan sekaan, sekä curry tahna.

Ja mausta oman maun mukaan.

Lisää kanaseos kattilaan, lisää wokit kattilaan sekä sinappi, koskenlaskija sekä kerma.

Lisää lopuksi kuutioidut persikat ja silputtu ruohosipuli.

Tarjoile kuumana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g18g5.3kcal0.3g0.8g0.1g0.4g
Atria broilerin fileesuikale naturell21g23kcal4.8g0g0.4g0g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl7g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Ruohosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 3.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Pirkka aasia vihreä currytahna (15g)0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Soijakastike 1.1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.8g4.9kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g140kcal11.4g2.8g9g1g
Valittu annoskoko55g70kcal5.7g1.4g4.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g35kcal2.9g0.7g2.3g0.3g
Arvot/100g100g126kcal10.3g2.5g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235211