Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 22g6.2kcal0.2g0.9g0g0.4g
Sianliha keskiarvo 16g36kcal3g0g2.7g0g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Paprika punainen 4.6g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 0.3g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 8.2g32kcal0.2g0.2g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g165kcal6.8g3g13.4g1.4g
Valittu annoskoko55g83kcal3.4g1.5g6.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g41kcal1.7g0.8g3.4g0.4g
Arvot/100g100g150kcal6.2g2.7g12.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824