Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g37g25kcal0.6g5.4g0g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow2.2g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)7.3g6.2kcal0.1g0.3g0.5g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)3.7g10kcal0.9g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g87kcal3.6g12.2g2.4g0g
Valittu annoskoko55g44kcal1.8g6.1g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna28g22kcal0.9g3.1g0.6g0g
Arvot/100g100g79kcal3.3g11.1g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272438