Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g15g16kcal3.4g0g0.3g0g
Valkopippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g15g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g13g4.3kcal0.4g0.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g6.6g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima2.2g8.5kcal0.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g84kcal9.4g3.4g3.6g0g
Valittu annoskoko55g42kcal4.7g1.7g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna28g21kcal2.4g0.9g0.9g0g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953