Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka9g8.7kcal1.5g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g3.3g2kcal0g0.4g0g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g7.3g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.3g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus2.6g8.9kcal0.4g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g53kcal4.2g3.4g2g0.4g
Valittu annoskoko55g26kcal2.1g1.7g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g13kcal1.1g0.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g48kcal3.8g3.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749