Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu19g56kcal0.8g0.8g5.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 14g9kcal0.5g0.7g0.5g0g
Katkarapu 7.5g5.1kcal1.1g0g0.1g0g
Sieni-sipulihakkelus 9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g4.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tilli mauste0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g148kcal5g4g12.4g0.4g
Valittu annoskoko55g74kcal2.5g2g6.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g37kcal1.3g1g3.1g0.1g
Arvot/100g100g134kcal4.5g3.6g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636