Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 7.8g24kcal1.4g3.8g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Amerikan Pekoni filee, HK2.2g3.5kcal0.5g0g2g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g75kcal6.2g7.6g5.4g1.6g
Valittu annoskoko55g38kcal3.1g3.8g2.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna28g19kcal1.6g1.9g1.4g0.4g
Arvot/100g100g68kcal5.6g6.9g4.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917