Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g25g6kcal0.3g0.8g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g13g23kcal2.4g0g1.5g0g
Siirappi 1.9g5.7kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g70kcal5.4g4.8g3g1.2g
Valittu annoskoko55g35kcal2.7g2.4g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g18kcal1.4g1.2g0.8g0.3g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052