Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 7.3g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 11g3.6kcal0.1g0.6g0g0.3g
Juuriselleri 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 15g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Sipuli 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta15g0.7kcal0g0.1g0.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas3.6g10kcal0.7g0g0.8g0g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g58kcal2.4g7g1.8g1.4g
Valittu annoskoko55g29kcal1.2g3.5g0.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g15kcal0.6g1.8g0.5g0.4g
Arvot/100g100g53kcal2.2g6.3g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390