Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 7.5g5.7kcal1.3g0g0.1g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g19g12kcal0.3g2.3g0g0g
Palsternakka 3.8g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Kalaliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g42kcal3.2g5.6g0.2g0.4g
Valittu annoskoko56g21kcal1.6g2.8g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g11kcal0.8g1.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g38kcal2.9g5g0.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075