Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Parmesan formaggio da pasta1.4g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla14g7.6kcal0.2g1g0.3g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 5.6g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss7g22kcal1.7g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g114kcal7.6g5.8g6.6g1g
Valittu annoskoko55g57kcal3.8g2.9g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g29kcal1.9g1.5g1.7g0.3g
Arvot/100g100g103kcal6.9g5.2g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318