Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 25g11kcal0.1g1.6g0.1g0.8g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g18g69kcal0g17.2g0g0g
Suklaa tumma 11g55kcal0.4g5.6g3.3g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 1.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g268kcal1g48.8g6.8g2.8g
Valittu annoskoko56g134kcal0.5g24.4g3.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna28g67kcal0.3g12.2g1.7g0.7g
Arvot/100g100g242kcal0.9g44g6.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914