Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow35g7kcal1.1g0.7g0g0.9g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä3.9g7.1kcal0.1g0.5g0.5g0g
Vuohenjuusto President7.8g20kcal1.5g0g1.6g0g
Valkoviini kuiva 7.8g5.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g93kcal5.4g2.4g5.8g1.8g
Valittu annoskoko56g47kcal2.7g1.2g2.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna28g23kcal1.4g0.6g1.5g0.5g
Arvot/100g100g84kcal4.9g2.2g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744