Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 3.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Lehtiselleri 2.6g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kalaliemi laimennettu 26g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Kirjolohifilee 10g17kcal1.7g0g1.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Maustekurkku3.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g60kcal3.8g1.6g4g0.8g
Valittu annoskoko55g30kcal1.9g0.8g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g15kcal1g0.4g1g0.2g
Arvot/100g100g54kcal3.4g1.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223