Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g16g10kcal0.3g1.9g0g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 10g6.6kcal0.3g0.5g0.4g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g6.3g6.3kcal1.2g0g0.1g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g2.1g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g54kcal3.8g5g1.6g0g
Valittu annoskoko56g27kcal1.9g2.5g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna28g14kcal1g1.3g0.4g0g
Arvot/100g100g49kcal3.4g4.5g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653