Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g9g3.1kcal0.1g0.4g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g70kcal5.4g4.8g2.6g0.2g
Valittu annoskoko56g35kcal2.7g2.4g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g17kcal1.4g1.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g63kcal4.9g4.3g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571