Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kukkakaali 13g3.2kcal0.2g0.3g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 13g4.5kcal0.6g0.3g0g0.3g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g12g14kcal0.4g0.4g1.2g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g1.2g4kcal0.2g0g0.3g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)1.4g5.4kcal0.4g0g0.4g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g9g23kcal1.7g0g1.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g8.5kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g129kcal7g2.4g9.4g1.4g
Valittu annoskoko56g64kcal3.5g1.2g4.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g32kcal1.8g0.6g2.4g0.4g
Arvot/100g100g116kcal6.3g2.2g8.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977