Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 6.5g26kcal0g6.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.5g22kcal0.7g4.5g0.1g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Mustikka metsä- 18g7.7kcal0.1g1.1g0.1g0.6g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki13g7kcal1.1g0.6g0g0g
Kaurahiutale 2g7.5kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g230kcal6g27.8g9.8g2g
Valittu annoskoko56g115kcal3g13.9g4.9g1g
Annoskoko puolitettuna28g58kcal1.5g7g2.5g0.5g
Arvot/100g100g208kcal5.4g25g8.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235271