Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Tonnikala vedessä 6.2g6.5kcal1.4g0g0.1g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)2.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)6.2g21kcal1.7g0g1.5g0g
Tomaatti, tuore6.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g157kcal14.8g1g10.2g0.2g
Valittu annoskoko55g78kcal7.4g0.5g5.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g39kcal3.7g0.3g2.6g0.1g
Arvot/100g100g142kcal13.4g0.9g9.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406388