Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste2.3g8.4kcal0.7g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)9g26kcal1.5g0.1g2.2g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g7g1kcal0.1g0g0g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 4.7g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 9g4.3kcal0.3g0.5g0.1g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste4.7g17kcal1.4g0.1g1.3g0g
Basilika, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1.4g2.8kcal0g0g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g237kcal10.8g8.2g18g0.8g
Valittu annoskoko56g119kcal5.4g4.1g9g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g59kcal2.7g2.1g4.5g0.2g
Arvot/100g100g214kcal9.7g7.4g16.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100