Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Hapankaali 19g5.3kcal0.2g0.8g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen9g13kcal1.8g0g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g60kcal4.2g4.6g2.4g1.6g
Valittu annoskoko56g30kcal2.1g2.3g1.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna28g15kcal1.1g1.2g0.6g0.4g
Arvot/100g100g54kcal3.8g4.1g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417