Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.3g1.7kcal0.3g0g0g0.2g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )0.8g7.1kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 4.5g14kcal0.4g2.5g0.1g0.6g
Grahamjauho 12g38kcal1.2g7.1g0.3g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.8g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g208kcal6.4g36.8g2.8g4.8g
Valittu annoskoko55g104kcal3.2g18.4g1.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna28g52kcal1.6g9.2g0.7g1.2g
Arvot/100g100g188kcal5.8g33.2g2.5g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901