Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 18g37kcal2.3g0.1g3.1g0g
Amerikan Pekoni filee, HK20g32kcal4.1g0.1g17.7g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)3.5g12kcal0.9g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g168kcal15g1.8g43.2g0.4g
Valittu annoskoko56g84kcal7.5g0.9g21.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g42kcal3.8g0.5g10.8g0.1g
Arvot/100g100g151kcal13.5g1.6g38.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832