Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)8g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g14g3.5kcal0.2g0.6g0g0g
Katkarapu 13g8.7kcal1.8g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g47kcal0.3g0.4g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g134kcal5.4g2.8g11.2g0.2g
Valittu annoskoko56g67kcal2.7g1.4g5.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g34kcal1.4g0.7g2.8g0.1g
Arvot/100g100g121kcal4.8g2.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678