PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 5.3g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 5.3g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Riisi puuroutuva 8.8g30kcal0.5g6.6g0.1g0.2g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g7g4.2kcal0.1g0.4g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g1.1g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g0.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g112kcal2.2g16.2g4g1g
Valittu annoskoko56g56kcal1.1g8.1g2g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g28kcal0.6g4.1g1g0.3g
Arvot/100g100g100kcal2g14.5g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816