Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 8.7g15kcal0.7g0.2g1.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.7g29kcal0.2g0.3g3.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki11g6.1kcal0.9g0.5g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi8.7g39kcal0.6g5.2g1.8g0.3g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Mangosose, Piltti11g6.6kcal0g1.6g0g0.1g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.3g0.9kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g274kcal5.2g23g18g0.8g
Valittu annoskoko55g137kcal2.6g11.5g9g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g69kcal1.3g5.8g4.5g0.2g
Arvot/100g100g248kcal4.7g20.8g16.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178199