Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g4.6g25kcal0g0g2.7g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 4g12kcal0.4g2.2g0.1g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 18g5.9kcal0.5g0.4g0.1g0.6g
Sipuli 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g3.6g12kcal0.8g0g1g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 7.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g175kcal6.6g14g9.2g3.2g
Valittu annoskoko55g87kcal3.3g7g4.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna28g44kcal1.7g3.5g2.3g0.8g
Arvot/100g100g158kcal6g12.6g8.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179439