Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 12g4.1kcal0.1g0.7g0g0.2g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g7.8g47kcal1.9g0.5g4.2g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g12g7.3kcal1.2g0.5g0g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.7g0.1kcal0g0g0g0.6g
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g181kcal12g3.8g13g1.6g
Valittu annoskoko55g90kcal6g1.9g6.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna28g45kcal3g1g3.3g0.4g
Arvot/100g100g163kcal10.8g3.4g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350500