Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste9g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 12g8.9kcal0.2g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g57kcal4.2g4.8g2g0.6g
Valittu annoskoko56g29kcal2.1g2.4g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g14kcal1.1g1.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g51kcal3.8g4.3g1.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355