Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Punajuuri 6.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g4.7g12kcal1.3g0g0.8g0g
Cashewpähkinä 3.1g18kcal0.6g0.6g1.4g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g16g19kcal0.5g0.6g1.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g202kcal14.4g3.2g14.4g0.6g
Valittu annoskoko56g101kcal7.2g1.6g7.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g51kcal3.6g0.8g3.6g0.2g
Arvot/100g100g182kcal12.9g2.9g12.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853